Exportstöd - STHLM GLOBAL

Uppläsnings-funktionen kräver att du accepterar inställnings-cookies

STHLM GLOBAL - regional exportsamverkan i Stockholms län - erbjuder stöd i form av rådgivning, finansiering och nätverk för företag som vill växa internationellt.

En exportmarknad är inte den andra lik och utmaningarna för dig som företagare som vill in på den globala marknaden kan variera. Därmed varierar även ditt behov av stöd. Genom Sthlm Global, som är den regionala exportsamverkan i Stockholms län, kan ditt företag få stöd i att växa internationellt genom till exempel rådgivning, finansiering och nätverk.

Region Stockholm erbjuder tillsammans med våra samverkanspartners en bred portfölj av stöd för internationalisering och export. Vi erbjuder i första hand insatser för små och medelstora företag med internationell tillväxtpotential.

Om regional exportsamverkan – RES

Syftet med exportsamverkan är att i enlighet med Sveriges export och investeringsstrategi underlätta för dig som företagare att växa på en internationell marknad.

På nationell nivå samordnas uppdraget av Tillväxtverket. I Stockholms län samordnas exportsamverkan (Sthlm Global) av Region Stockholm och genomförs i partnerskap med flera företags- och exportfrämjande aktörer.

STHLM GLOBAL finansieras av EU:s regionala utvecklingsfond.

Mer information

Under bilagor i högerspalten hittar du Sveriges export- och investeringsstrategi. Under externa länkar hittar du mer information om export och import för dig som vill göra affärer med andra länder.

Formuläret kräver att du accepterar inställnings-cookies

Hjälp oss att förbättra regionstockholm.se!

Hjälpte den här informationen dig?