Om webbplatsen

Regionstockholm.se är till för dig som vill veta vad som händer inom Region Stockholm. Målet är att på ett enkelt och tydligt sätt beskriva vårt uppdrag till länets invånare inom hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, kultur och regional utveckling.

Vår webbplats ska exempelvis hjälpa dig som söker jobb, bevakar nyheter, vill fördjupa dig i hur Region Stockholm är organiserat eller vill veta mer om våra förtroendevalda och politiska beslut.

Webbplatsen fungerar som vägvisare för hela Region Stockholm. Detta genom att visa fakta, underlag och statistik om hur Stockholms län utvecklas, men också genom att hänvisa till andra webbplatser, applikationer och tjänster.  

En tillgänglig webbplats

Som offentlig verksamhet är det vår uppgift att alla ska kunna ta del av webbplatsen oavsett dina förutsättningar eller vilken teknisk enhet du besöker oss med. Vi arbetar löpande med förbättringar i enlighet med lagar och webbriktlinjer om tillgänglighet till digital offentlig service.

Se vår tillgänglighetsredogörelse

Kontakta oss som jobbar med regionstockholm.se

Har du frågor om regionstockholm.se? Vi som förvaltar webbplatsen arbetar på avdelningen Digital kommunikationstjänster, på Serviceförvaltningen inom Region Stockholm. Genom att fylla i formuläret kontaktar du oss via e-post.

Du kan även kontakta oss per post:

Digitala kommunikationstjänsterBox 225 50104 22 Stockholm

Information

Region Stockholm är en offentlig verksamhet. Det innebär att meddelanden du skickar till förtroendevalda och tjänstemän blir allmän handling och kan begäras ut av allmänheten.

  • Senast granskad: 25 oktober 2023