Om webbplatsen

Uppläsnings-funktionen kräver att du accepterar inställnings-cookies

Region Stockholms webbplats vänder sig till dig som är intresserad av att följa vad som händer i Region Stockholm och aktivt söker information om Region Stockholms verksamheter, till exempel om du är arbetssökande. Webbplatsen fungerar också som vägvisare för hela Region Stockholm, det vill säga hänvisar till andra platser som SL.se och 1177 Vårdguiden.

På vår webbplats vill vi tillgängliggöra och visa upp Region Stockholm, vår verksamhet, beslut och processer. Här kan du även söka bland politiska ärenden och andra offentliga handlingar.

Vi vill också hjälpa våra besökare att hitta rätt inom Region Stockholm. Att hitta rätt information, tjänst och kontakt utifrån varje besökares specifika behov, oavsett om det gäller sådant som du hittar på sll.se eller på något annat ställe inom regionen.

Ett annat viktigt syfte är att berätta om de satsningar som görs gemensamt inom Region Stockholm för att åstadkomma den bästa servicen för oss som bor och verkar i länet även i framtiden.

Sök information

För att söka information på vår nya webbplats gör du så här:

  • Klicka på söksymbolen. Skriv in ditt sökord och klicka igen på söksymbolen eller knappen Enter på ditt tangentbord.
  • Om du vill förfina ditt sökresultat kan du välja att klicka på den kategori du är intresserad av, exempelvis sammanträdeshandlingar.

Tillgänglighet

Som offentlig verksamhet tycker vi det är självklart att alla ska kunna ta del av webbplatsen, oavsett förutsättningar. Därför är tillgänglighet en viktig princip för nya sll.se. Vi strävar efter nivå 2, i enlighet med webbriktlinjer för offentlig sektor från E-delegationen och vi arbetar löpande med förbättringar. Det ska inte heller spela någon roll vad du använder för enhet när du besöker oss då vi har utvecklat en responsiv design som gör att webbplatsen fungerar lika fint på stor skärm, surfplattan eller mobilen.

Tillgänglighetsredogörelse för Region Stockholms webbplats

Olika språk

På webbplatsen finns information förutom på svenska, även på engelska och finska samt lättläst svenska.

För frågor om råd om hälsa och sjukdomar och var du kan hitta vård hänvisar vi till 1177 Vårdguiden.

Information om corona på flera språk

Information om corona på 35 språk

Dessutom finns ytterligare råd om hälsa och sjukdomar på minoritetsspråken finska, samiska, meänkieli, romska och jiddisch.

Formuläret kräver att du accepterar inställnings-cookies

Hjälp oss att förbättra regionstockholm.se!

Hjälpte den här informationen dig?