Om webbplatsen

Regionstockholm.se är för dig som vill veta vad som händer inom Region Stockholm. 

Mål med webbplatsen

Regionstockholm.se är vår officiella webbplats. Målet är att på ett enkelt och tydligt sätt berätta om vårt uppdrag inom hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, kultur och regional utveckling till invånare i Stockholms län.

Webbplatsen fungerar som vägvisare för hela Region Stockholm. Det gör vi genom att visa fakta, underlag och statistik om hur Stockholms län utvecklas, men också genom att hänvisa till andra webbplatser, applikationer och tjänster.

Våra målgrupper

Vår webbplats ska bland annat hjälpa dig som söker jobb, bevakar nyheter, vill fördjupa dig i hur Region Stockholm är organiserat, hitta faktaunderlag eller vill veta mer om våra förtroendevalda och politiska beslut.

Det här gäller för vår webbplats

Hur vi arbetar med tillgänglighet

Hur vi uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, hur du kan få hjälp och kända tillgänglighetsproblem.

Tillgänglighetsredogörelse

Hur vi hanterar kakor

En kaka är (cookie) är en liten textfil som vår webbplats begär att få spara på din dator. Kakorna hjälper till att förbättra din upplevelse av webbplatsen. 

Om kakor

Personuppgifter inom Region Stockholm

Så hanterar vi dina personuppgifter i våra olika verksamheter

Om personuppgifter

Kontakta ansvariga för regionstockholm.se

Har frågor eller saknar information på webbplatsen? Fyll i formuläret för att skicka e-post till oss som jobbar med att förbättra vår webbplats.

Du kan också kontakta oss per post: Digitala kommunikationstjänster, Box 225 50104 22 Stockholm

Information

Region Stockholm är en offentlig verksamhet. Det innebär att meddelanden du skickar till förtroendevalda och tjänstemän blir allmän handling och kan begäras ut av allmänheten.

  • Senast granskad: 10 maj 2024