Nätverk för slöjdhandledare i Stockholms län

Vill du arbeta professionellt med att handleda barn och unga i slöjdaktiviteter? Gå med Region Stockholms nätverk för slöjdhandledare.

Nätverket är för dig som vill utvecklas i din roll som slöjdhandledare. I nätverket finns både erfarna yrkesverksamma slöjdhandledare och slöjdkunniga med kortare erfarenhet av att handleda andra. Flera av deltagarna i nätverket har gått en slöjdhandledarutbildning.

Så går du med i nätverket

För att gå med fyller du i vårt anmälningsformulär. Där delar du med dig av dina kontaktuppgifter, kompetenser och vilka olika områden du är intresserad av att arbeta med. Du kan också berätta vilket stöd du behöver från oss.

Anmäl dig till nätverket för slöjdhandledare

Nätverksträffar varje termin

Varje termin får du information och inbjudningar till nätverksträffar. Region Stockholms hemslöjdskonsulenter inventerar behov av fortbildning och rådgivning och delar kunskap och erfarenhet inom nätverket.

Våra nätverksträffar kan till exempel handla om att formulera koncept, ta fram Skapande skola-paket eller knyta kontakter med varandra och hitta nya samarbetsparter. Vi tar gärna emot önskemål om innehåll för träffarna.

Förmedling av slöjdhandledningsuppdrag

Om du vill nå arrangörer i Stockholms län kan du lägga in ditt utbud av slöjd- och hantverksaktiviteter i Region Stockholms kulturkatalog.

Erbjud slöjdaktiviteter i Kulturkatalogen

  • Senast granskad: 7 november 2023

Du kanske också är intresserad av