Cirkus

Vi arbetar för att skapa nyfikenhet och förståelse för cirkus. Vårt uppdrag är att stärka cirkuskonstens ställning som konstnärlig uttrycksform och utveckla cirkusens infrastruktur. Är du cirkusartist eller har ett kompani och vill arbeta med barn och unga? Arbetar du som arrangör eller pedagog i skolan, förskolan och vill köpa in någon cirkusföreställning eller veta mer om cirkusprojekt? Kontakta oss!

Projektets tidslinje

Så arbetar vi med cirkus i Stockholms län

En viktig dag för många är Inspirationsdagen, där mötet mellan arrangörer och cirkusartister är i fokus. Det visas några hela föreställningar, pitchar och work in progressarbeten. Inspirationsdagen är en möjlighet för regionernas samordnare, arrangörer och cirkusartisterna att få prata med varandra och knyta kontakter.

In i det sista var det oklart om vi skulle kunna genomföra dagen under 2020. Skulle den bli digital eller helt inställd? Men äntligen kunde vi mötas på riktigt, i verkligheten, om än i liten skala. Vi träffades i Haninge kulturhus och på säkert avstånd. Dagen filmades av Jennifer Drotz Ruhn.

Vår verksamhet

Hjälp oss att förbättra regionstockholm.se!

Hjälpte den här informationen dig?

Hjälp oss att förbättra regionstockholm.se!

Hjälpte den här informationen dig?