Jobba med inköp och upphandling i Region Stockholm

Är du intresserad av att arbeta med oss inom Region Stockholms inköpsverksamhet? 

Alla förvaltningar och bolag som själva genomför mer än ett fåtal upphandlingar årligen har en fastställd upphandlingsplan. Cirka 480 årsarbetare arbetar i inköpsprocessen i Region Stockholm. Benämningen på de olika rollerna varierar mellan förvaltningarna och bolagen och det handlar exempelvis om kategoriledare, inköpare, avtalsförvaltare, upphandlare och avtalscontrollers.

Är du intresserad av att arbeta med oss inom Region Stockholms inköpsverksamhet?

Alla lediga tjänster publiceras här på vår webbplats. Du kan också skicka in en spontanansökan till serviceförvaltningen där du berättar om dig själv och din kompetens samt beskriver vilken typ av arbetsuppgifter du är intresserad av. Spontanansökan skickar du till upphandling@regionstockholm.se

Student och vill arbeta inom inköp och upphandling hos oss?

Är du student och intresserad av en trainee-, praktikant- eller LIA (lärande i arbete)-tjänst? Eller är du intresserad av att skriva ditt examensarbete eller en uppsats om Region Stockholms inköpsverksamhet? Skriv då en intresseanmälan och skicka den till serviceförvaltningen upphandling@regionstockholm.se eller kontakta respektive förvaltning eller bolag direkt via vår kontaktsida. Du kan självklart läsa mer på våra jobb- och utbildningssidor.

  • Senast granskad: 26 januari 2024

Du kanske också är intresserad av