Nätverk och kompetensutveckling

Är du filmpedagog eller aktör som erbjuder filmverksamhet för barn och unga? Region Stockholm arrangerar regelbundet träffar som ger dig möjlighet till erfarenhetsutbyte, inspiration och kompetensutveckling inom området.

Digitala frukostträffar

Tillsammans med Förvaltningen för kulturutveckling i Västra Götalandsregionen arrangerar vi digitala frukostträffar med fokus på kunskapsutbyte, kompetensutveckling och nätverkande.

Träffarna vänder sig till aktörer och enskilda filmpedagoger som arbetar med barn och unga, antingen i skolan eller på fritiden.

Vill du veta när nästa frukostträff är? Då kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Anmäl dig till nyhetsbrevet

Fortbildningsinsatser för filmpedagoger på kulturskola

Vi ingår i ett samarbete mellan det nationella nätverket för Film i Kulturskolan, Filmregionerna och Svenska Filminstitutet.

Samarbetet består bland annat av en fortbildande webbinarieserie riktad till kulturskolans filmpedagoger. Webbinarierna går att ta del av live eller i efterhand i inspelat format. 

Titta i efterhand på genomförda webbinarier på Filmregionernas webbplats

Kostnadsfritt medlemskap och utbildningsdagar i FOMP

Om du arbetar som filmpedagog, på frilans eller inom en organisation, erbjuder vi ett kostnadsfritt medlemskap i den nationella föreningen för film- och mediepedagogik, FOMP.

Som medlem i föreningen får du bland annat ta del av kostnadsfria fortbildningar, utbildningsdagar och medlemsträffar. Dessutom får du möjlighet att ingå i ett nationellt sammanhang och utbyta erfarenheter med andra i landet som arbetar med filmpedagogiska frågor.

Läs mer om FOMP på deras webbplats

För mer information och anmälan av medlemskap behöver du ta kontakt med Region Stockholms filmkonsulenter.

Kontakta Region Stockholms filmkonsulenter

  • Senast granskad: 27 oktober 2023