Rådgivning, kontakt och nyhetsbrev om film

Vill du nå ut till fler med din filmverksamhet eller vidga ditt kontaktnät inom film? Ta kontakt med Region Stockholms filmkonsulenter. 

Kontakta Region Stockholms filmkonsulenter

Fyll i formuläret för att skicka e-post till våra filmkonsulenter. Du får svar inom fem arbetsdagar, ibland går det fortare.

Information

Region Stockholm är en offentlig verksamhet. Det innebär att meddelanden du skickar till förtroendevalda och tjänstemän blir allmän handling och kan begäras ut av allmänheten.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Arbetar du med att visa eller distribuera film eller med filmverksamhet för barn och unga? Prenumerera på nyhetsbrevet från Region Stockholms filmkonsulenter och håll dig uppdaterad i frågor som rör filmvisning och filmpedagogik i Stockholms län.

Anmäl dig till nyhetsbrevet

Vad gör en filmkonsulent?

Region Stockholms filmkonsulenter arbetar främjande inom områdena filmverksamhet för barn och unga samt visning och spridning av film. Filmkonsulenterna stödjer både nya och etablerade aktörer inom filmområdet.

Råd om inspelningsplatser

Vill du ha råd och stöd kring inspelningsplatser i Stockholms län, är du välkommen att kontakta den regionala filmfonden Film Stockholm.

Läs mer på Film Stockholms webbplats

  • Senast granskad: 4 oktober 2023