Få med din filmverksamhet i Kulturkatalogen

Arbetar du som filmpedagog eller inom en organisation som erbjuder filmverksamhet till barn och unga? Då kan du vara med i Region Stockholms kulturkatalog och nå ut med ditt utbud till kommuner och skolor i Stockholms län.

I Kulturkatalogen kan du som utövare inom det filmpedagogiska området få med din verksamhet i form av till exempel workshops, föreläsningar och filmsamtal. 

Hur fungerar det?

  • För att ha ditt utbud i Kulturkatalogen behöver du vara professionell utövare och vända dig till målgruppen barn och unga.
  • Det du erbjuder ska gå att boka löpande under minst en termin och vara tillgängligt för alla kommuner i Stockholms län.
  • Filmutbudet i Kulturkatalogen omfattas ej av scenkonststödets subventioner. 
  •  Vi uppdaterar filmutbudet i Kulturkatalogen löpande.

Gör en intresseanmälan

Om du är intresserad av att få med ditt utbud i Kulturkatalogen skickar du en intresseanmälan till Region Stockholms filmkonsulenter.

Kontakta Region Stockholms filmkonsulenter

Fyll i formuläret för att skicka e-post till våra filmkonsulenter. 

Information

Region Stockholm är en offentlig verksamhet. Det innebär att meddelanden du skickar till förtroendevalda och tjänstemän blir allmän handling och kan begäras ut av allmänheten.

Lägg in ditt filmutbud i Kulturkatalogen

När vi har gått igenom din intresseanmälan hör vi av oss till dig och meddelar om ditt utbud kommer med i Kulturkatalogen. Blir det godkänt så skapar vi ett konto åt dig. Du lägger sedan själv in ditt utbud och begär att få det publicerat i katalogen.

Hur går det till när en arrangör vill boka mitt utbud? 

Personer som samordnar eller arrangerar kultur för barn och unga i Stockholms län kan hitta ditt utbud direkt i Kulturkatalogen. De når dig på de kontaktuppgifter som du har lagt in.

Om du är osäker på prissättning av ditt utbud rekommenderar vi dig att titta på arvodesrekommendationer från KLYS, Konstnärliga och Litterära Yrkesutövares Samarbetsnämnd.

Läs mer om arvodesrekommendationer KLYS webbplats

För att uppdatera din information i Kulturkatalogen loggar du in på ditt konto. 

Länk till inloggningssidan i Kulturkatalogen 

  • Senast granskad: 2 februari 2024

Du kanske också är intresserad av