Projektets tidslinje

Så arbetar vi med musik i Stockholms län

Musikkonsulenterna kan ge råd och stöd till kultursamordnare, pedagoger inom förskola och skola samt lokala arrangörsföreningar för att utveckla och stärka musiken i regionen. Vi erbjuder subventionerade konserter och föreställningar i olika genrer och kan tipsa om Skapande skola-projekt. Vi möjliggör för skolor och arrangörer att skapa nära möten mellan professionella musiker och länets barn och unga för att de ska få levande musikupplevelser, upptäcka nya musikgenrer och få tillfällen till eget skapande. 

Musikkonsulenterna är också en resurs för länets frilansmusiker och främjar bland annat utvecklingen av musikproduktioner för barn och unga. 

Musikutbudet finns i Kulturkatalogen 

I Kulturkatalogen presenteras ett brett utbud av subventionerade föreställningar, scenkonst, skolbio och skapande aktiviteter för skola och kommuner i Stockholms län.

Läs mer i Kulturkatalogen

Musikkonsulenternas nyhetsbrev

Vill du regelbundet få information om subventionerade musikföreställningar och projekt till förskolor, skolor, kommuner med flera i regionen samt information om inspirations- och utbudsdagar, mötesplatser med mera? Prenumerera på musikkonsulenternas nyhetsbrev!

Nyhetsbrev

Hjälp oss att förbättra regionstockholm.se!

Hjälpte den här informationen dig?

Hjälp oss att förbättra regionstockholm.se!

Hjälpte den här informationen dig?