Få med din teaterproduktion i Kulturkatalogen

Spelar du för barn och unga och vill ha med din teaterproduktion i Region Stockholms kulturkatalog? Föreställningarna subventioneras med 50 procent och du når ut till arrangörer i Stockholms län.

Utöver produktioner finns även möjlighet att presentera skapande aktiviteter i Kulturkatalogen, till exempel workshoppar. De har ingen subvention. Arrangörer som vill boka en föreställning eller aktivitet kontaktar dig. 

Hur fungerar det? 

För att komma med i utbudet behöver du först beviljas Subventionsstöd barn och unga. Det kan sökas av professionella scenkonstgrupper som turnerar med föreställningar för barn, unga och familjer i Stockholms län. Även grupper som spelar för barn och unga på egen scen är välkomna att söka. Du kan inte subventionera föreställningar för barn som är bosatta i Stockholms kommun med Subventionsstöd barn och unga. Stockholms stad har ett eget subventionsstöd som heter Kulan. 

Vilka produktioner kan beviljas subvention? 

Subventionsstöd barn och unga kan beviljas för offentliga föreställningar riktade till barn och unga samt till skol- och förskoleföreställningar. Föreställningarna ska vara producerade av professionella scenkonstaktörer. 

Hur lägger jag in min produktion eller aktivitet i Kulturkatalogen? 

När du beviljats subvention får du information om hur du skapar ett konto i Kulturkatalogen och lägger in din produktion samt begär att få den publicerad.

Hur går det till när en arrangör vill boka min föreställning eller aktivitet?  

Personer som samordnar eller arrangerar kultur för barn och unga i Stockholms län kan hitta dina föreställningar och skapande aktiviteter i katalogen. De når dig på de kontaktuppgifter du har lagt in under din organisation i Kulturkatalogen.  

  • Senast granskad: 7 december 2023

Du kanske också är intresserad av