Jobba på trafikförvaltningen

Uppläsnings-funktionen kräver att du accepterar inställnings-cookies

På trafikförvaltningen i Region Stockholm utvecklar vi världens mest hållbara och attraktiva kollektivtrafik för nära 900 000 resenärer. Följ med oss på resan!

Hos oss på trafikförvaltningen jobbar cirka 900 medarbetare med att utveckla kollektivtrafiken i Stockholmsregionen. Hos oss jobbar du med starka varumärken som SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänsten i Region Stockholm och Spårvägsmuseet.

I vår verksamhet har vi ett stort och viktigt samhällsuppdrag: att förenkla vardagen för människor i Stockholmsregionen genom att leverera en miljövänlig kollektivtrafik i världsklass.

Närmare 900 000 personer reser med oss varje dag i en region med mycket stor inflyttning. De närmaste åren investerar vi för framtiden. Vi bygger ut tunnelbanan, förlänger Tvärbanan, bygger nya spårvägar och rustar upp befintliga lokalbanor.

Hos oss får du möjligheter att utveckla både kollektivtrafiken och dig själv.

Trafikförvaltningen är ett karriärföretag 2023

Vi vill vara ett självklart val för unga talanger som vill jobba med ett samhällsviktigt uppdrag och vara med och utveckla framtidens kollektivtrafik. Vi är stolta över att ha blivit utnämnda till ett karriärföretag 2023!

Motiveringen från Karriärföretagens jury lyder: Trafikförvaltningen visar på stor passion och engagemang för att skapa bästa möjliga arbetsplats. Det bjuds på en trygg företagskultur som drivs av goda värderingar. De är tydligt att Trafikförvaltningen tror på att växa tillsammans och skapar därmed förutsättningarna för sina medarbetare att kunna påverka. Vi ser ett attraktivt Employer Branding-arbete som idag lockar till sig talanger.

Kultur, värderingar och ledarskap

Vad som kännetecknar vår verksamhet är det stora engagemanget bland våra medarbetare. Vi är stolta över vårt samhällsuppdrag och ansvarar för en komplex och spännande verksamhet.

Våra värderingar leder oss i riktning framåt och tillsammans gör vi varandra lite bättre. Läs om kultur och värderingar

Intervjuer med våra medarbetare

Innanför våra väggar finns en variation av yrkesroller. Här jobbar projektledare, analytiker, ekonomer, it-specialister, upphandlare och trafik- och samhällsplanerare med att förvalta och utveckla kollektivtrafiken. Nyfiken på att lära känna oss lite bättre? Läs intervjuer med våra medarbetare

Yrkesområden

I vår verksamhet finns en bredd av olika yrken. Läs mer om vad du kan jobba med hos oss

Event: SL-Trafikförvaltning,
File name: 181A4661-Foto-Danish Saroee.tif
File size:85.9MB
Dimention:236.6 x 157.8 cm
Print size:93.2 x 62.1 inches
Time: 11: 45,
Date:  13-9-2018,
Camera: Canon EOS 5D Mark IV,
ISO: 200,
Lens: 182,
Aperture: 4,
Shutter: 1/200,
, Stockholm, Sweden ,
Copy right © Danish Saroee,
E-Mail: danish@saroee.com,
Tel: +46730872600,
URL: www.saroee.com,
Any use of this material, including reproduction for proofing or mockup purposes, without the prior written permission of Danish Saroee is strictly prohibited.
,

Student

Varje år välkomnar vi dig som student med intresse för kollektivtrafik och samhällsutveckling. Hos oss finns goda möjligheter att skriva ditt examensarbete eller göra praktik/LIA för att få inblick i verksamheten och knyta kontakter för framtiden. 

Läs mer om aktuella exjobb, praktik, yrkes- och studentmässor samt övriga aktiviteter på vår studentsida.

Formuläret kräver att du accepterar inställnings-cookies

Hjälp oss att förbättra regionstockholm.se!

Hjälpte den här informationen dig?