Jobba med kollektivtrafiken

Inom Region Stockholm är vi cirka 900 medarbetare som varje dag arbetar för att skapa en närmare, tryggare och mer hållbar kollektivtrafik i världsklass. Följ med oss på resan!

Se alla lediga jobb inom trafikförvaltningen

Hos oss på trafikförvaltningen får du jobba med starka varumärken som:

  • SL
  • Waxholmsbolaget
  • Färdtjänsten i Region Stockholm
  • Spårvägsmuseet

Vi ansvarar för halva Sveriges kollektivtrafik

Tillsammans har vi ett stort ansvar och höga ambitioner. Vi utvecklar en av världens mest hållbara och attraktiva kollektivtrafik. Och vi jobbar dagligen med att minska vår miljöpåverkan, öka social hållbarhet och ansvarsfullt förvalta våra gemensamma medel. Utan oss stannar Stockholm.

Tillsammans utvecklar vi framtidens kollektivtrafik

Just nu pågår en av de största satsningarna någonsin på att bygga ut och modernisera vår kollektivtrafik. Vår uppgift är att se till att Stockholms pulsåder – kollektivtrafiken – fungerar både idag och imorgon. Det är ett varierande arbete som kräver både precision och passion.

Du får möjlighet att utvecklas i en bred organisation

Här får du möjlighet att vara expert och fokusera på ditt sakområde. Samtidigt som du jobbar i ett lag och i en organisation med stor bredd. Vi erbjuder dig stora möjligheter att röra dig mellan olika roller och uppgifter – här kan du utvecklas för ett helt yrkesliv.

Trafikförvaltningen på LinkedIn

Du har väl inte missat att trafikförvaltningen finns på LinkedIn?

Trafikförvaltningen på Linkedin

Innehåll