Jobba med kollektivtrafiken

På trafikförvaltningen är vi cirka 900 medarbetare som varje dag arbetar för att skapa en närmare, tryggare och mer hållbar kollektivtrafik i världsklass. Följ med oss på resan!

Vad vill du jobba för?

En av våra kampanjannonser

Se alla våra lediga jobb!

Hos oss på trafikförvaltningen får du jobba med starka varumärken som SLWaxholmsbolagetFärdtjänsten i Region Stockholm och Spårvägsmuseet.

Tillsammans ansvarar vi för halva Sveriges kollektivtrafik och vi har höga ambitioner. Vi utvecklar en av världens mest hållbara och attraktiva kollektivtrafik. Och vi jobbar dagligen med att minska vår miljöpåverkan, öka social hållbarhet och ansvarfullt förvalta våra gemensamma medel. Utan oss stannar Stockholm.

Tillsammans utvecklar vi framtidens kollektivtrafik

Just nu pågår en av de största satsningarna någonsin på att bygga ut och modernisera vår kollektivtrafik. Vår uppgift är att se till att Stockholms pulsåder – kollektivtrafiken – fungerar både idag och imorgon. Det är ett varierande arbete som kräver både precision och passion.

Här får du möjlighet att vara expert och fokusera på ditt sakområde. Samtidigt som du jobbar i ett lag och i en organisation med stor bredd. Vi erbjuder dig stora möjligheter att röra dig mellan olika roller och uppgifter – här kan du utvecklas för ett helt yrkesliv.

Våra lediga jobb på trafikförvaltningen

Alla våra lediga jobb hittar du här!

Är du intresserad av konsultuppdrag hos oss? 

Trafikförvaltningen har ett kontinuerligt behov av konsulter med olika kompetenser för uppdrag som direkt eller indirekt utvecklar kollektivtrafiken i Stockholms län.

Om du är intresserad av våra konsultuppdrag behöver du vara registrerad och ha avtal med Magnit Global, som är trafiknämndens upphandlade konsultförmedlare. Du kontaktar dem på e-postadress supplieronboarding@magnitglobal.com eller på telefon 08-664 80 50. 

Vill du jobba hos någon av våra entreprenörer?

Trafikförvaltningen är en beställarorganisation. Det är inte vi som kör kollektivtrafiken, utan det sköter våra entreprenörer. Om du är intresserad av att arbeta ute i trafiken är du välkommen att kontakta någon av dem:

Tunnelbana och pendeltåg

Buss

Spårvagn och lokalbana

Pendelbåtar

Skärgårdstrafik (Waxholmsbolaget)

Entreprenörerna som kör Waxholmsbolagets trafik hittar du på Waxholmsbolagets webbplats

Innehåll