Vårens covid-19 vaccination är öppen för bokning

Den 25 mars öppnar bokningen för vårens covid-19 vaccination för rekommenderade grupper. Tider bokas i Alltid öppet. 

I vår rekommenderas personer som är 80 år och äldre, samt personer 65 år och äldre med dagliga omsorgsinsatser, en påfyllnadsdos vaccin mot covid-19. Nu kan dessa grupper boka tid för sin vårdos i Alltid öppet.

Tiderna som erbjuds i Alltid öppet finns på vaccinationsmottagningarna runt om i länet och man kan boka tid antingen i appen eller på webben. Det är också möjligt att gå på drop in på en vaccinationsmottagning utan att boka tid i förväg. De rekommenderade grupperna kan också välja att vaccinera sig på en vårdcentral. Då bokar man tid genom att kontakta sin vårdcentral på det sätt man brukar.

Personer som bor på särskilt boende för äldre (SÄBO) erbjuds sin påfyllnadsdos på boendet.

Tiderna i Alltid öppet är schemalagda från och med den 1 april. Vårens vaccinationsinsats pågår under april och maj.

Här kan du läsa mer om vaccination av covid-19

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på nyheter du är intresserad av.

Prenumerera

Fler nyheter