Välkommen till nya regionstockholm.se

Nu har vi lanserat vår nya webbplats. Lämna ett omdöme och berätta vad du tycker.

Varmt välkommen till nya regionstockholm.se. Webbplatsen vänder sig till dig som vill veta mer om Region Stockholms uppdrag inom hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, kulturliv och regional utveckling. Dessutom kan du lära dig mer om den politiska styrningen av regionen. Vi har lagt stort fokus på att göra webbplatsen tillgänglig för alla i enlighet med WCAG-riktlinjerna för tillgängligt webbinnehåll. Hoppas att du ska gilla och ha nytta av den nya webbplatsen! 

Berätta gärna vad du tycker 

På varje sida på regionstockholm.se finns en tyck till-ruta där du kan skriva ditt omdöme om sidan. Skriv gärna en kommentar om du ser något som kan bli bättre, är svårt att förstå eller är extra bra. Du hittar den infällda tyck till-rutan längst ner till höger på sidan. Om du inte får upp rutan kan du skicka in dina synpunkter via formuläret på den här sidan. 

Tack på förhand för dina kommentarer, det hjälper oss i vårt arbete. Varmt välkommen till regionstockholm.se.

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på nyheter du är intresserad av.

Prenumerera

Kontakta Förvaltningen på regionstockholm.se

Har du frågor om vår nya webbplats eller vill skicka åsikter direkt till oss? Hör av dig till oss via det här formuläret.

Information

Region Stockholm är en offentlig verksamhet. Det innebär att meddelanden du skickar till förtroendevalda och tjänstemän blir allmän handling och kan begäras ut av allmänheten.

Fler nyheter