Waxholmsbolagets biljetter lanseras i SL-appen

Nu finns ett nytt sätt att köpa biljett på vid resor med Waxholmsbolagets skärgårdsbåtar.

Med start den 19 juni går det att köpa biljett i SL-appen även för resor med Waxholmsbolaget.

Många som åker med Waxholmsbolagets skärgårdsbåtar är vana SL-resenärer som någon gång köpt biljett i SL-appen. Därför blir det enkelt att börja köpa biljetter även till Waxholmsbolagets skärgårdsbåtar i samma app. Den som redan har SL-appen behöver inte ladda ner någon ytterligare app och kan ha alla biljetter samlade på ett ställe.

När man köper biljetten i SL-appen behöver man veta vilken taxa man ska betala eftersom priset beror på hur långt man ska åka. Man behöver även blippa appbiljetten ombord för att få ut en pappersbiljett att lämna till matrosen vid avstigning.

Fler nyheter