Introduktion till Regionbibliotek Stockholm - det här gör vi!

Vad är egentligen ett regionbibliotek, och vad gör de som arbetar där? Målgrupp för informationsträffen är nyanställda på folkbibliotek i Stockholms län, men även du som behöver en uppdatering. Arrangör är Regionbibliotek Stockholm.

Information

Datum:
2 september 2024
Tid:
07:0007:45
Plats:
Digitalt via Teams

Under presentationen kommer du att få veta vilket uppdrag Regionbibliotek Stockholm har, och vad vi kan erbjuda folkbiblioteken i Stockholmsregionen. Regionbiblioteket medarbetare kommer att presentera sig själva och verksamheten. Det blir också tillfälle för dig att ställa frågor.  

Kontakta Regionbibliotek Stockholm

Via detta formulär får du kontakt med Pia Borrman på Regionbibliotek Stockholm.

Information

Region Stockholm är en offentlig verksamhet. Det innebär att meddelanden du skickar till förtroendevalda och tjänstemän blir allmän handling och kan begäras ut av allmänheten.