Inspirationsdag cirkus

Arbetar du med cirkus i Stockholms län, till exempel som arrangör eller cirkusartist? Kom och inspireras av aktuella cirkusföreställningar för barn och unga, lyssna till cirkusforskning och hör hur arrangörer i länet arbetar med cirkus.

Information

Datum:
18 september 2024
Tid:
07:3014:30
Plats:
Loftet, Subtopia, Rotemannavägen 10, Alby

Inspirationsdagen genomförs för tredje året i rad i samarbete med Subtopia. Kom och träffa andra som arbetar med cirkus, utbyt kunskap och hämta inspiration! Anmäl dig redan idag.

Vad innehåller inspirationsdagen?

Under inspirationsdagen 18 september får du bland annat:

  • se korta presentationer och utdrag av aktuella cirkusföreställningar
  • lyssna till Erik Åbergs föreläsning ”Att fånga en kanonkula”, som visar hur forskning i cirkushistoria kan leda till utveckling av moderna praktiker inom cirkus
  • höra om ett deltagarbaserat residens inom cirkus och musik i Skarpnäcks kulturhus
  • uppleva föreställningen Giraffens ABC med Kompani Giraff.

Vill du stanna kvar och fortsätta inspireras av cirkus, kommer Subtopia och Punkshangaren bjuda på program i anslutning till inspirationsdagen.

Det fullständiga programmet och detaljerad information om dagen kommer att mejlas ut till dig som är anmäld, när inspirationsdagen närmar sig.

Har du frågor?

Hör av dig till vår cirkuskonsulent!

Kontakta Region Stockholms cirkuskonsulent

Information

Region Stockholm är en offentlig verksamhet. Det innebär att meddelanden du skickar till förtroendevalda och tjänstemän blir allmän handling och kan begäras ut av allmänheten.