Webbinarium: AI som filmpedagogiskt verktyg

Arbetar du som filmpedagog? Välkommen till ett webbinarium om AI som filmpedagogiskt verktyg.  

Information

Datum:
17 april 2024
Tid:
08:0010:00
Plats:
Digitalt (möteslänk skickas ut till alla anmälda)

I webbinariet medverkar Ali Quraishi, filmskapare och kreatör på bland annat Aura Studios som designar och bygger pedagogiska webbapplikationer med integrerade AI-verktyg. Ali kommer att visa några AI-baserade verktyg att använda inom filmpedagogik.

Webbinariet är en del av en digital fortbildningsserie som riktar sig till dig som arbetar som filmpedagog i en kulturskola. Fortbildningsserien har tagits fram i samarbete med Nationella nätverket för film i kulturskolan, Svenska Filminstitutet och Filmregionerna. 

Om webbinarie-serien 

Detta webbinarium är en del av en serie fortbildningar som tagits fram i samarbete med Nationella nätverket för film i kulturskolan, Svenska Filminstitutet och Filmregionerna. Syftet med fortbildningsserien är att bidra till kompetensutveckling för filmpedagoger, ge inspiration inom film och utöka möjligheterna till nätverkande mellan filmpedagoger som arbetar i kulturskolor.  

TIPS! Om du har missat tidigare webbinarier finns det inspelningar att ta del av på Filmregionernas webbplats.

Till webbinarierna på Filmregionernas webbplats