Spel på bibliotek

Regionbibliotek Stockholm anordnar en eftermiddag om spel på bibliotek. Målgrupp för denna träff är folkbiblioteksmedarbetare som är nyfikna på hur de kan arbeta med spel på bibliotek. Varmt välkommen!

Information

Datum:
11 april 2024
Tid:
11:0014:00
Plats:
Regionbibliotek Stockholms lokaler i Fatburen, Södermalmsallén 36. Plan 3, vid Medborgarplatsen.

På träffen kommer Gabrielle de Bourg från Sverok att medverka. Hon kommer att berätta om hur vi kan tänka när vi arbetar med spel på bibliotek! Gabrielle kommer att visa upp flera olika spel från Sveroks bibliotekslåda, med olika brädspel och rollspel. Dessutom kommer du ha en chans att få provspela dem också!

Sverok är Sveriges spelkulturförbund. Det är ett av Sveriges största ungdomsförbund, där unga driver sina egna spel- eller nördföreningar. Sedan 1988 har de samlat tusentals föreningar som arbetar för att spel ska vara tillgängligt, inkluderande och roligt för alla.

Gabrielle de Bourg arbetar på Sverok i projekten Game Changer och Play Together och har utöver det skrivit till flera rollspel.

Sista anmälningsdag är den 4 april. Begränsat antal platser. 

 

SAVE THE DATE

Vill du fördjupa dig i temat ”spel på bibliotek” så kommer Gabrielle i samarbete med Regionbibliotek Stockholm ha en digital träff på temat. 23 maj, kl 09:00-10:30. Hör av er vid frågor!

Kontakta Regionbiblioteket

Vid frågor kontakta gärna Mikaela Svärd, utvecklingsledare och ansvarig för träffen. 

Information

Region Stockholm är en offentlig verksamhet. Det innebär att meddelanden du skickar till förtroendevalda och tjänstemän blir allmän handling och kan begäras ut av allmänheten.