Musikerträff: Så marknadsför du din produktion

Är du musiker och vill veta mer om hur du marknadsför din produktion? På denna musikerträff får du råd och tips från tre gäster med olika perspektiv: En arrangör/kultursamordnare, en musiker och en marknadsförare.

Information

Datum:
15 april 2024
Tid:
06:3009:45
Plats:
Usine konferens, lokal Cannes, Södermalmsallén 36

En utvecklingsledare från förskolan kommer också och berättar om förskolans behov och hur en musikproduktion kan passa in i förskolans läroplan och mål. Vad gör produktionen attraktiv för förskolan? Vi sjunger tillsammans med en sångcoach från projektet Rösträtt – Sång på förskolan och får tips om hur vi behöver anpassa våra röster utifrån barnens förutsättningar.

Från klockan 08:30 finns kaffe/te och smörgås.

Programmet startar klockan 09:00. 

Anmäl dig senast 8 april 2024!