Träff regionala transporter

Regionbibliotek Stockholm ansvarar för transporterna av fjärrlån mellan folkbiblioteken i Stockholms län. Under hösten 2023 gjordes en översyn av befintliga rutiner som omger transporterna med fokus på hanteringen av fjärrlånen rent praktiskt. 

Information

Datum:
5 mars 2024
Tid:
08:0008:45
Plats:
Digitalt via Teams

Regionbibliotek Stockholm ansvarar för transporterna av fjärrlån mellan folkbiblioteken i Stockholms län. I samarbetet ingår även Finlandsinstitutet och Mångspråkiga lånecentralen. För att få en överblick och aktuell lägesbild beslöt Regionbibliotek Stockholm hösten 2023 att göra en översyn av de rutiner som omger transporterna med fokus på hanteringen av fjärrlånen rent praktiskt.

På träffen kommer vi göra en kort presentationen av översynen och informera om viktiga uppdateringar såsom införandet av en gemensam transportsedel. Transportsedeln är en kombination av lathund, rutiner och kontaktuppgifter.

Eeva Östeberg från Finlandsinstitutet kommer att informera om deras nya rutiner och Mats Ekman, ansvarig för omsorteringen på Stockholms stadsbibliotek, berättar om det aktuella läget. Det kommer även att finnas tillfälle att ställa frågor

 Välkommen!

Kontakta Regionbiblioteket

Har du funderingar eller frågor är du välkommen att höra av dig till Francisca Beckert.

Information

Region Stockholm är en offentlig verksamhet. Det innebär att meddelanden du skickar till förtroendevalda och tjänstemän blir allmän handling och kan begäras ut av allmänheten.