För frågor om kollektivtrafiken

Uppläsnings-funktionen kräver att du accepterar inställnings-cookies

Som resenär med frågor eller synpunkter på kollektivtrafiken ska du i första hand kontakta SL:s kundtjänst. Det finns även andra kontaktvägar för dig som har särskilda frågor.

SL:s kundtjänst

Kontakta SL:s kundtjänst om du har frågor och synpunkter på kollektivtrafiken. Öppet dygnet runt alla dagar. Telefon: 08-600 10 00.

Mer information på sl.se

Exempel på frågor

Kundtjänst hjälper dig också om du har förslag eller önskemål på nya linjer eller hållplatser, ger information om förseningsersättning och hjälper till med ledsagarservice. Om du vill kan du bli kopplad direkt till biljettkontrollen eller hittegodsavdelningen. Tala om för talsvaret vad du behöver hjälp med så kopplas du rätt.

Automatisk tidtabellsupplysning dygnet runt

En röststyrd reseplanerare ger dig buss-, tåg- och tunnelbanetider alla dagar, dygnet runt. Datorn ställer frågor om varifrån och vart du vill åka, och läser sedan upp svaren.

Waxholmsbolagets kundtjänst

Har du frågor om Waxholmsbolagets sjötrafik ska du ringa till SL:s kundtjänst på 08 – 600 10 00 och sedan trycka 2 för att bli kopplad till rätt del av kundtjänsten. Öppet dygnet runt. 

Mer information på waxholmsbolaget.se

Färdtjänstens kundservice för färdtjänst och sjukresor

Färdtjänstens kundservice för färdtjänst och sjukresor hjälper dig med frågor och upplysningar gällande färdtjänstresor och sjukresor. Du kan lämna klagomål på resor som inte fungerat, få hjälp med frågor om resetilldelning, hjälp med biljetter för bil på gatan och resor utanför länet samt andra frågeställningar som rör ditt resande. Telefon: 08 - 720 80 80.

Mer information på fardtjansten.regionstockholm.se

Formuläret kräver att du accepterar inställnings-cookies

Hjälp oss att förbättra regionstockholm.se!

Hjälpte den här informationen dig?