Vill du åka med på Jungfruresan?

Uppläsnings-funktionen kräver att du accepterar inställnings-cookies
Blir du alldeles till dig av ordet vagnpark? Kittlar det till när vi säger smalspår? Rodnar du av ordet signalsystem?

Då kanske du är en av dem som ska få åka med på den allra första turen för resenärer med Roslagsbanans nya tåg X15p – Jungfruresan.

Klicka här för att komma direkt till ansökningsformuläret

  • Jungfruresan kommer att filmas och du som deltar kommer att exponeras i filmen, som kommer att användas i SL-kampanjen för Roslagsbanans nya tåg. Filminspelningen sker i Stockholm så du behöver bo i Stockholm eller enkelt kunna ta dig hit.
  • Vi ber dig som vill delta i Jungfruresan att fylla i några uppgifter om dig själv, och svara på några frågor i formuläret här. Det är för att platserna är begränsade och vi vill få till en så bra sammansatt grupp som möjligt – både för er som deltar och för oss som arrangerar.
    Hoppas du vill åka med!
  • Om du går vidare i ett första urval kommer vi vilja prata med dig en stund digitalt, via Teams eller Skype. Därefter får du veta om du gått vidare till att bli en av deltagarna i jungfruresan. Juryns beslut går inte att överklaga.
  • Just nu jobbar vi för fullt med att testa och trimma tågen. Det är ett komplext arbete som måste göras innan resenärer kan åka med och vi gör vårt bästa för att du inte ska behöva vänta länge. Så fort tågen är redo för resenärer börjar vi planera inspelningen och hör av oss till dig. 

    Här finns länken till formulärsidan!
Vad väntar du på? Fyll i formuläret. Välkommen ombord!

Hjälp oss att förbättra regionstockholm.se!

Hjälpte den här informationen dig?