Nu är anmälan till Jungfruresan stängd!

Uppläsnings-funktionen kräver att du accepterar inställnings-cookies

Alla ni som har anmält er till Jungfruresan - tack! Nu har vi stängt anmälningsformuläret som var öppet för anmälan från maj till september.

Vi kommer nu börja gå igenom alla anmälningar och välja ut dem som får följa med på den allra första resan med Roslagsbanans nya tåg X15p. Om du går vidare i ett första urval kommer vi vilja prata med dig en stund digitalt, via Teams eller Skype. Därefter får du veta om du gått vidare till att bli en av deltagarna i jungfruresan. 

Samtidigt jobbar vi vidare med att testa och trimma tågen. Det är ett komplext arbete som måste göras innan resenärer kan åka med och vi gör vårt bästa för att du inte ska behöva vänta länge.

Så fort tågen är redo för resenärer börjar vi planera filminspelningen. Då hör vi av oss till dig som gått vidare igen. 

Välkommen ombord!

Vi sökte ett antal tågentusiaster som inget hellre ville än att få åka med Roslagsbanans nya tåg X15p. När Jungfruresan går filmar vi hela turen och några lyckliga resenärers reaktioner och upplevelser under första resan. Blir du utvald kommer du alltså att medverka i filmen som blir underlag till en kampanj. 

Om du fyllt i och skickat in formuläret och en motivering, har du chansen att bli en av de glada tågentusiaster som får åka med. Urvalet görs av SL och kan inte överklagas.

Formuläret kräver att du accepterar inställnings-cookies

Hjälp oss att förbättra regionstockholm.se!

Hjälpte den här informationen dig?