Ny vaccinationsmottagning i Cityterminalen

Nu ökar Region Stockholm vaccinationskapaciteten och öppnar imorgon tisdag 4 januari en drop- in mottagning för vaccination mot covid-19 i Cityterminalen i centrala Stockholm.

- Vi förstärker med ytterligare en vaccinationsmottagning i centrala Stockholm för att bättre möta den fortsatt höga efterfrågan på vaccinationerna som finns. Regionen har nu en bra mix med mottagningar som har bokningsbara- och drop- in tider runt om i regionen, säger vaccinationssamordnare Magnus Thyberg.

Den tillfälliga vaccinationsmottagningen i Cityterminalen kommer med full bemanning ha en kapacitet att ge 5000 doser vaccin per vecka.

- De senaste veckorna har vi  tyvärr sett en ökad smittspridning av covid- 19.  Vänta inte, har du inte vaccinerat dig än är det hög tid att du påbörjar dina vaccinationer mot covid-19, uppmanar vaccinsamordnaren Magnus.

Fakta:
Det vaccin om erbjuds på Cityterminalen är Moderna vilket innebär att du behöver vara 30 år gammal för att kunna vaccinera dig vid mottagningen.

Mottagningens öppettider är måndag- fredag 10.00-18.15, lördagar 09.30-17.30. På söndagar håller mottagningen stängt.

Här hittar du aktuella mottagningar där du kan vaccinera dig:

Drop-in

Covid- 19 vaccinatörer i regionen

Tillbaka till nyhetslistan hälsa och vård