Nominera till Tillsammanspriset

Uppläsnings-funktionen kräver att du accepterar inställnings-cookies

Känner du en relationsbyggare inom hälso- och sjukvården som tänker i nya banor? Då kan du nominera hen till Tillsammanspriset. Vinnaren presenteras på Patientnämndens Nationella patientdag den 16 november.

Patientnämndens Nationella patientdag – patienter och vård i samverkan, äger rum den 16 november klockan 13-15:30. Tema för dagen är patienten som medskapare i vården. Alla som vill kommer att kunna följa programmet på länk.

Redan nu kan du nominera till Tillsammanspriset – patienter och vård i samverkan. Med priset vill Patientnämnden lyfta fram och synliggöra förebilder inom hälso- och sjukvårdsområdet som på allvar gör skillnad och skapar riktig nytta för patienter och vård genom samverkan och samarbete. Både enskilda personer, organisationer och företag kan nomineras.

- De vi söker är relationsbyggare och eldsjälar som med sitt engagemang och sin förmåga att sammanföra personer och grupper, tillsammans löser utmaningar, tänker i innovativa banor och bidrar till bättre upplevelser av vården i Stockholms län, säger Maja Wessel, Patientnämndens t f förvaltningschef.

Blanketten för nominering ska vara inne senast den 1 oktober. Du hittar den här. 

 

Här finns ett formulär, men det kräver att du accepterar inställnings-cookies
Tillbaka till nyhetslistan hälsa och vård