Info och kostnadsfri testning i Pride Park

Med start 3 augusti klockan 16.00 kan den som vill testa sig för hiv och syfilis enkelt genomföra ett kostnadsfritt test i Pride Park. Testningen genomförs inom ramen för nätverksgruppen Preventhiv, ett samarbete mellan Region Stockholm och aktörer inom hivprevention och -behandling.

Under Stockholm Pride flaggar Region Stockholm på bussar samt utanför landstingshuset. I Pride Park erbjuds hiv- och syfilistest samt information om hiv, syfilis och säkrare sex. Öppettider för testningen i Pride Park är 3 augusti kl. 16.00-21.30 samt 4 till 6 augusti kl. 14.30-21.30. Här kan du läsa mer om test för hiv och syfilis i Pride Park.

Arbetet för att öka kunskapen om hbtq-frågor pågår året om i Region Stockholm för att alla invånare, resenärer och patienter ska få ett jämlikt bemötande. Arbetet är också viktigt för att Region Stockholm ska vara en inkluderande och hållbar arbetsgivare där alla medarbetare känner sig välkomna och efterfrågade. Här kan du läsa mer om regionens HBTQ-arbete.

Tillbaka till nyhetslistan hälsa och vård