Affärsutvecklingsprogram till företag inom besöksnäringen

Uppläsnings-funktionen kräver att du accepterar inställnings-cookies

Region Stockholm erbjuder inom projektet ”Besök framtiden” stöd till företag inom besöksnäringen i form av affärsutvecklings- program.

Fotograf: Fond & Fond/mediabank.visitstockholm.com

Affärsutvecklingsprogrammen är utvecklade och designade specifikt för företag inom besöksnäringen och ska hjälpa dig som företagare att öka dina möjligheter till tillväxt samtidigt som förutsättningar skapas till nya affärer och samarbeten.

Om stödet

Stödet är till för de företag som vill ta sig igenom pandemins effekter och rusta för en långsiktig hållbar utveckling genom omställning och innovation. Företag som deltar ska på ett enkelt och handgripligt sätt få kunskaper och verktyg som behövs för att utveckla verksamheten. Affärsutvecklingsprogrammen riktar sig främst till småskaliga företag.

Projektet finansieras av EU:s regionala utvecklingsfond.

Om affärsutvecklingsprogrammen

  • Programmen genomförs i grupp om åtta till tio företag.
  • Gruppen sätts samman utifrån variation på deltagare, minimalt med konkurrens och möjlighet till erfarenhetsutbyte och samverkan mellan deltagarna.  
  • Programmen pågår under cirka två månader och består av cirka sex träffar. Både i grupp och enskilt.
  • Med anledning av pandemins effekter erbjuds programmen kostnadsfritt. En avgift debiteras om en deltagare inte genomför hela programmet.
  • Programmen kommer att vid en starta mellan jan-maj 2022. Datum för samtliga träffar skickas till företag som anmält intresse.
  • Programmen finns både med fysiska träffar eller online. (Just nu erbjuds endast onlineprogram på grund av pandemin).

Intresseanmälan

Fyll i intresseanmälan samt märk ämnesraden med: ” Intresseanmälan Affärsutvecklingsprogram”. Intresseanmälan skickas till cicci.grape@regionstockholm.se

Blanketten hittar du i högerspalten under bilagor.

 

Hjälp oss att förbättra regionstockholm.se!

Hjälpte den här informationen dig?