Affärsutvecklingsprogram till företag inom besöksnäringen

Uppläsnings-funktionen kräver att du accepterar inställnings-cookies

För att underlätta omställningen efter pandemin erbjuder Region Stockholm och Almi ett specialdesignat affärsutvecklingsprogram till småföretag inom besöksnäringen.

Fotograf: Fond & Fond/mediabank.visitstockholm.com

Välkommen till ett program för dig som är småföretagare inom besöksnäringen och behöver stöd för att ta dig igenom pandemins effekter och rusta för en långsiktig hållbar utveckling genom omställning och innovation. Programmet ger dig på ett enkelt och handgripligt sätt kunskaper och verktyg för att utveckla din verksamhet.

Programmet genomförs av Kurbits på uppdrag av Region Stockholm och Almi och finansieras av EU:s regionala utvecklingsfond.

Upplägg

  • Fyra halvdagar online med en erfaren processledare och fokus på hur du och ditt företag kan erbjuda nya produkter och tjänster, var du hittar kunden och hur kunden hittar dig samt planering för att gå från idé till verklighet.
  • Två timmars individuell coachning på distans.
  • Programmet inkluderar en verktygslåda speciellt anpassad för företag i omställning. 
  • Max tio deltagare per grupp. Gruppen sätts samman utifrån variation på deltagare, minimalt med konkurrens och möjlighet till erfarenhetsutbyte och samverkan mellan deltagarna. 

Läs mer om program och upplägg här  

Tider

Programmet startar den 4 oktober. Därefter träffas vi 12 okt, 20 okt och 25 oktober - kl 09-12 vid varje tillfälle.

Avgift

Med anledning av pandemins effekter erbjuds programmet kostnadsfritt. En avgift debiteras om en deltagare inte genomför hela programmet. 

Intresseanmälan och urval 

Gör din intresseanmälan här, senast 26 september. Urval sker underhand och meddelas skyndsamt. 

Övrigt 

Företag som erbjuds att delta kommer senare att behöva intyga kraven för försumbart stöd. Orsaken till detta är att Tillväxtverket måste kontrollera att inget av de företag som deltar i den aktuella insatsen har nått EU-reglernas takbelopp för stöd av mindre betydelse. Stödet beräknas till 10 500 kronor och erbjuds gratis genom projektet. Takbeloppet är fastställt till 200 000 euro vilket motsvarar omkring 1 800 000 kronor.

Med små och medelstora företag avses företag med färre än 250 anställda, en årsomsättning som inte överstiger 50 miljoner EUR och/eller en balansomslutning som inte överstiger 43 miljoner EUR. Ett litet företag som ägs till mer än 25 % av ett stort företag räknas som stort. 

Formuläret kräver att du accepterar inställnings-cookies

Hjälp oss att förbättra regionstockholm.se!

Hjälpte den här informationen dig?