Mötesplats barnkultur: Teater och samtal 31 maj

Uppläsnings-funktionen kräver att du accepterar inställnings-cookies

Nästa Mötesplats barnkultur äger rum på Teater Tre, med en föreställning av den aktuella teaterpjäsen ”Osamsas" och efterföljande samtal med regissören Liv Elf Karlén.

Bild från "Osamsas" på Teater Tre

Mötesplats barnkultur, som arrangeras i samarbete mellan länskulturkonsulenterna i Region Stockholm, Centrum för barnkulturforskning och Teater Tre, bjuder in till en kostnadsfri föreställning av den aktuella teaterpjäsen "Osamsas" med regissörsbesök.

”Osamsas” är en föreställning för barn mellan 4 och 8 år, i regi av Liv Elf Karlén. På scen: Karin Bergstrand och Otto Milde.

Se föreställningen och ta del av ett efterföljande samtal med regissören Liv Elf Karlén. Samtalet leds av Malena Janson, forskare och föreståndare vid Centrum för barnkulturforskning. Det kommer att handla om teman som syskonrelationer och makt. Självklart kommer det att finnas gott om utrymme för publikfrågor.

Datum: 31 maj 2022
Tid: Klockan 16:30-18:30
Plats: Teater Tre, Rosenlundsgatan 12

Anmäl dig till Mötesplats barnkultur

 

Om föreställningen

"Osamsas" är en fartfylld fysisk och humoristisk tvekamp utan onödiga ord. I en inifrånvärld präglad av fantasier och känslostormar får vi följa två syskons vardag, full av lek, projekt, planer, gräl och samspel. Känslor tar fysisk form och tiden stannar upp vid det som kan verka oväsentligt, men som i själva verket är jordens medelpunkt. Ett omedvetet misstag framkallar katastrofer och väntan på en ursäkt är lika lång som en årstidsväxling. Läs mer om föreställningen här.

Om Liv Elf Karlén

Liv Elf Karlen är dramatiker och regissör. Liv är också utbildare och metodutvecklare för normkreativa arbetssätt inom scenkonst. Några av hennes senaste uppsättningar, förutom ”Osamsas”, är ”Placeboliv” för Teater Lacrimosa, ”Katastrofen” på Turteatern och ”Varför Därför Annars” hos Teater Tre.

 

Om Mötesplats barnkultur

Länskulturkonsulenterna i cirkus, dans, film, hemslöjd och musik arrangerar, tillsammans med Centrum för barnkulturforskning, Mötesplats barnkultur: En mötesplats för dig som arbetar med, eller är intresserad av, barnkulturområdet.

Genom inbjudna gästföreläsare får du ta del av nyskapande projekt, nyheter inom forskningen och spännande verksamheter inom barnkultur. 

Under 2022 genomförs Mötesplats barnkultur i samarbete med Teater Tre. Träffarna genomförs under året digitalt eller på plats på Teater Tre.

Tillbaka till nyhetslistan länskulturkonsulenternas sidor