Subventionerat musikutbud för barn och unga

Uppläsnings-funktionen kräver att du accepterar inställnings-cookies

Musikkonsulenterna förmedlar musikprogram i olika genrer och för olika åldrar, där musikerna kommer till din kommun – kulturhus, bibliotek, förskolor, skolor, gymnasier med flera platser.

Bazooka Sub Trio. Foto: Jonathan Bondesson

Det subventionerade musikutbudet för barn och unga hittar du i Kulturkatalogen. Du kan se några smakprov i denna filminspelning från vår utbudsdag.

Kontakt- och bokningsinformation

För bokningar och förfrågningar, kontakta Anita Bolin Heggestad.
 
Konserterna/föreställningarna i utbudet är subventionerade med circa 50 procent. I de angivna priserna ingår allt, till exempel transportkostnader och resor samt hotell-kostnader i de fall artisterna inte kommer från Stockholms län. Priset för två föreställningar gäller samma plats, samma dag. Alla angivna priser är exklusive moms 25 procent.

Att tänka på när du beställer musikproduktioner

  • Kolla att lokalen fungerar och stämmer överens med de faktauppgifter som finns på respektive produktions sida i Kulturkatalogen.
  • Ha direktkontakt med artisterna och kom överens om vilken tid de kan komma. Meddela dem i förväg vem som tar emot artisterna och vem som är kontaktperson på plats.
  • Se till att någon sköter publikinsläpp.
  • Kontrollera att det finns loge eller annat utrymme där ensemblen kan packa upp och byta om. Dryck, frukt eller någon förtäring uppskattas mycket av artisterna.

Efter konserten

Enligt STIM:s villkor redovisar den lokala konsertarrangören livemusik och betalar till STIM.

Vi är tacksamma för att du som beställt fyller i det digitala formuläret Utvärdering av musikprogrammet (inklusive statistik). Länk till utvärderingsblanketten skickas ut tillsammans med bokningsbekräftelsen.

Formuläret kräver att du accepterar inställnings-cookies

Hjälp oss att förbättra regionstockholm.se!

Hjälpte den här informationen dig?