Inspirationsdag Cirkus

Uppläsnings-funktionen kräver att du accepterar inställnings-cookies

Sedan flera år genomför cirkuskonsulenten i Region Stockholm en Inspirationsdag för cirkus. En viktig dag för många, där mötet mellan arrangörer och cirkusartister är i fokus. Det visas några hela föreställningar, men även pitchar och work in progressarbeten presenteras. Inspirationsdagen ger en möjlighet för regionernas samordnare, arrangörer och cirkusartister att få prata med varandra och knyta kontakter.

Välkommen till årets inspirationsdag för cirkus!

Dagen kommer att bestå av utdrag från föreställningar, kortare presentationer och work in progress-visningar. Nya projekt från grupper och kompanier kommer att presenteras och det finns även tid för mingel.

Föreställningen Moln med Kompani Giraff inleder dagen och produktionen Topos av och med Saloranta & de Vylder blir dagens avslutning. Båda föreställningarna visas på Messingen i Upplands Väsby. Med buss tar vi oss till och från presentationsdelen som ges på Biokällan i Märta. Där bjuder vi också på en lättare sallad.

Välkommen!

Datum: Onsdag 29 september kl 9.30 - cirka 17.00 (preliminär sluttid)
Plats: Messingen i Upplands Väsby samt Biokällan i Märsta

Obs! Inspirationsdagen är nu fullbokad. Vill ta del av dagen digitalt i efter hand kan du mejla cirkuskonsulenten på lillemor.strand-bandmann@sll.se

 

Inspirationsdag för cirkus 2020

In i det sista var det oklart om vi skulle kunna genomföra dagen under 2020. Skulle den bli digital eller helt inställd? Men vi kunde äntligen mötas på riktigt, i verkligheten, om än i liten skala i Haninge kulturhus och på säkert avstånd. Dagen filmades av Jennifer Drotz Ruhn. Se filmen på Vimeo.

 

Hjälp oss att förbättra regionstockholm.se!

Hjälpte den här informationen dig?