Biolabb #3 - Biografens utveckling

Ansök till Biolabb med ett case från din verksamhet och gå på djupet kring biografens utvecklingspotential tillsammans med andra verksamheter, kollegor och gäster från hela landet under Göteborg Film Festival 2022. Deadline för ansökan är den 3 december 2021.

Datum
Lördag den 29 januari till söndag den 30 januari 2022
Tid:
12:00-12:00
Plats:
Göteborg,

Lägg till denna händelse i min kalender.

Hur vill du vässa din verksamhet? Vilka utmaningar har din biograf som du ser behov av att utveckla vidare? Har du behov av att förstå din publik bättre? Är din foajé inte tillräckligt inbjudande? Lockar du inte de målgrupper du har i åtanke? Skulle du vilja dela med dig av din utmaning? Skulle du vilja dela med dig av din erfarenhet och kompetens?

Biolabb vill ha ett case från just din verksamhet! En utmaning som du beskriver enkelt men konkret på max en A4. Bifoga också en kort bakgrund om din verksamhet, din utmaning och din vision framåt.

Av de case vi får in kommer ett antal väljas ut där vi ser att det finns utmaningar vi kan hjälpas åt att hitta vägar framåt för.

Biolabb kommer sedan para ihop de deltagarna vi tror kan få mest nytta av varandra och hitta passande spetskompetenser att bjuda in till dagen som inspiration. Så kom och hjälp dina biografkonstnärskollegor och lär av varandra.

 

Deadline för ansökan: 3 december

De case som blivit utvalda kommer ha en digital förberedande träff den 16 december kl. 09.00 – 12.00

Ansökan och frågor: biolabb@filmiskane.se

 

Genomförande

När: 29 januari kl. 12.00 – 30 januari kl. 12.00

Var: Göteborg

Hur: Fysisk träff

Deltagandet är kostnadsfritt

 

Biolabb är en innovations-och utvecklingsplattform som riktar sig till landets biografer och visningsaktörer.

Det är en plats för att ta del av kreativa modeller och tillsammans med kollegor knåda branschgemensamma utmaningar. Biolabb är till för att lära av varandra – tillsammans. Få input från inspirerande och tankeväckande gäster, dela med sig och ta del av reflektioner och erfarenheter. Labben söker perspektiv och nya grepp men också svar, konkreta modeller och strukturer som kan prövas i era verksamheter. Låt samtalen börja!

Biolabb arrangeras av Filmregionerna genom Film i Skåne, Film i Sörmland och Filmkonsulenterna Region Stockholm