Region Stockholm på Järvaveckan med fokus kvinnors hälsa

Region Stockholm medverkar på Järvaveckan för tredje året i rad, i år med fokus på kvinnors hälsa. Välkommen till vårt tält där det bjuds på seminarier, förevisningar och möjlighet att prata med experter inom olika områden som rör hälsa och vård.

Järvaveckan är ett årligt evenemang som syftar till att bygga broar mellan medborgare, myndigheter, politiker, företag och civilsamhälle. Årets evenemang äger rum onsdag 29 maj – lördag 1 juni kl. 12.00-19.00, som vanligt på Spånga IP.

I Region Stockholms tält erbjuds seminarier och information om bland annat vaccination, könsstympning, amning, förlossning, cancer, våld i nära relationer samt psykisk och fysisk hälsa. En rad experter från olika verksamheter inom Region Stockholm finns på plats för att berätta och svara på frågor.

Det kommer också att finnas möjlighet att prova på medicinsk yoga och handmassage, få information om tester och metoder som brukar användas på närakut och vårdcentral samt testa dina kunskaper om hälsa.

Varje dag finns även flerspråkiga hälsoinformatörer på plats som informerar om hälsa, hälsosamma levnadsvanor och hur vården i Region Stockholm fungerar.

Se Region Stockholms program under Järvaveckan

Fler nyheter