Ukrainas ambassadör närvarade vid regionfullmäktige 22 mars

Uppläsnings-funktionen kräver att du accepterar inställnings-cookies

Den 22 mars närvarade Ukrainas ambassadör Andrii Plakhotniuk vid regionfullmäktiges sammanträde i samband med att beslut fattades att formellt avbryta de vilande samarbets- och vänskapsavtal som finns med Ryssland.

För att se talet, gå in på nedanstående länk för själva sammanträdet, starta webb-TV, talet börjar vid ärende nr 20: Region Stockholms internationella ansvar: Se fullmäktigesändningen 22 mars

Läs mer i nyhetstext om två beslut som fattades under regionfullmäktige, dels gällande att kunna fatta snabbare beslut för att hjälpa Ukraina, dels att avbryta de vilande samarbets- och vänskapsavtal som finns mellan Region Stockholm och med Ryssland: Snabbare beslut för att stödja Ukraina och avbrutna samarbeten med Ryssland - Region Stockholm

Här finns ett formulär, men det kräver att du accepterar inställnings-cookies
Tillbaka till nyhetslistan