Tillbaka till lediga jobb

Spontanansökan - för att arbeta hos Locum

Locum AB , Locum AB

Ansök
Uppläsnings-funktionen kräver att du accepterar inställnings-cookies

Beskrivning

Vi på Locum AB förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom innovation och samverkan leder vi utvecklingen av de bästa vårdmiljöerna i Sverige. Tillsammans med vården och vår offentliga ägare erbjuder vi attraktiva och hållbara vårdmiljöer för dagens och morgondagens invånare i Region Stockholm.

Vi tycker att det vi gör är viktigt på riktigt. Nu behöver vi fler kollegor som delar våra värderingar och som vill bidra till det viktiga samhällsuppdraget vi har. Med lyhördhet gentemot våra uppdragsgivare, tydlighet, ansvarstagande och handlingskraft agerar vi för att uppnå våra mål. Vi erbjuder dig ett utmanande och spännande arbete i en verksamhet som ständigt utvecklas, med kompetenta och inspirerande kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid.

Med en intresseanmälan kan vi få kontakt med dig nu eller inför framtiden, oavsett om det gäller jobb eller praktik. Observera att sommarjobb söks under vårterminen via en speciell ansökan (som du hittar på locum.se).

Exempel på roller som finns hos oss:

- Fastighetsförvaltare

- Byggprojektledare

- Teknikförvaltare

- Driftcontroller

Internt har vi samtliga stödfunktioner så som ekonomi, IT, miljö, teknik och HR. Det är inom tjänsteområdet Förvaltning och Byggprojektledning vi brukar ha störst rekryteringsbehov.

För att göra en intresseanmälan klickar du på ansök och följer ansökningsprocessen. Bifoga CV och ett personligt brev där du specificerar vilken för roll du är intresserad av. Detta för att vi ska kunna behandla din ansökan på lämpligt sätt.

Vi vill ha bästa möjliga matchning, för både din och vår skull. Om din kompetensprofil överensstämmer med våra tjänsters kravprofil kommer vi sannolikt att kontakta dig.

Vi råder dig att hålla utkik efter lediga tjänster på vår hemsida locum.se samt att följa oss i våra sociala kanaler. Vi finns på Facebook, Instagram och LinkedIn.

Om du har någon fråga gällande din intresseanmälan eller något annat som rör rekrytering är du välkommen att kontakta HR-enheten på hr.locum@regionstockholm.se.

Välkommen in med din intresseanmälan!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm