Tillbaka till lediga jobb

Intresseanmälan för studenter 2023

Locum AB , Locum AB

Ansök
Uppläsnings-funktionen kräver att du accepterar inställnings-cookies

Om Locum

Locum förvaltar, bygger och utvecklar cirka två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer. Vi säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.

Din väg in som student hos Locum

Vi tycker att det vi gör är viktigt på riktigt. Är du student och nyfiken på att vara en del av vårt viktiga uppdrag? Välkommen att skicka in en intresseanmälan! 

Vi tar årligen emot praktikanter och studenter för examensarbete. Som praktikant är det främst på vår förvaltningsavdelning, upphandlingsenhet eller projektavdelning som vi har platser att erbjuda.

Att ta emot studenter ser vi som mycket positivt och som en unik möjlighet för både dig som student och för oss som företag. Tänk vad vi kan lära av varandra!

För att du ska få en givande och utvecklande studentperiod hos oss, är vi noga med att göra en bra matchning samt säkerställa att kompetens, tid och engagemang finns hos din handledare. Vi tar aldrig emot fler studenter än vad vi kan sysselsätta.

Om du är intresserad av att göra praktik/exjobb hos oss är du välkommen att göra en intresseanmälan. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du specificerar vilken typ av praktik eller exjobb du söker. Berätta gärna för oss om din nuvarande utbildning, vad du önskar uppnå hos din tid hos oss samt för vilken period din ansökan gäller.

Perioderna för exjobb och praktik varierar och vi kan tyvärr inte redogöra för när vi har möjlighet att ta emot studenter. Vi tar dock del av alla intresseanmälningar som vi får och återkommer till dig OM vi har möjlighet att ta emot dig och din profil matchar vårt behov.

Om du har någon fråga gällande din intresseanmälan eller något annat som rör rekrytering är du välkommen att kontakta HR-enheten på hr.locum@sll.se.

Välkommen in med din intresseanmälan!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm